Bezoek Maintenance NEXT 2023

Bezoek Maintenance NEXT 2023

Maintenance NEXT vindt plaats van 18 t/m 20 april 2023 in Rotterdam Ahoy. Duizenden onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners vinden dan de weg naar de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux.

 

Op de beursvloer kunnen professionals nieuwe kennis en expertise opdoen en zich laten onderdompelen in de nieuwste technieken, innovaties, technische oplossingen en hightech producten die de vele exposanten op de beurs laten zien. Maintenance NEXT toont drie dagen lang het beste wat de onderhoudssector in de industrie te bieden heeft.

 

Registreer u gratis   Schrijf u in voor de nieuwsbrief   Bekijk het kennisprogramma

Waarom u Maintenance NEXT niet mag missen

  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden
  • Ruim 250 exposanten (bekijk hier de plattegrond)
  • Veelzijdig en actueel kennisprogramma
  • Nieuwste innovaties, trends en ontwikkelingen
  • Een gratis bezoek aan de congresexpo van EuroMaintenance

Kennisprogramma

Maintenance NEXT kenmerkt zich door een sterk inhoudelijk programma, waarin het verwerven en delen van kennis centraal staat. Tijdens de beurs worden er gedurende drie dagen inspirerende lezingen en workshops gegeven in het kennistheater. Alle kennissessies zijn gericht op belangrijke onderwerpen binnen de industrie: Asset Performance Management, Human Factor, Sustainability, Smart Industry en Safety.

Beursdagen en openingstijden

Dinsdag 18 april 2023:                 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 19 april 2023:             10.00 - 21.00 uur

Donderdag 20 april 2023:            10.00 - 17.00 uur

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Maintenance NEXT 2023? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief en volg Maintenance NEXT op LinkedIn.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief   Registreer u gratis

EuroMaintenance

EuroMaintenance

Het belooft een bijzondere editie te worden omdat het grootste Europese assetmanagement congres tegelijk met Maintenance NEXT wordt georganiseerd. De combinatie tussen EuroMaintenance en Maintenance NEXT zorgt voor een unieke propositie waarbij alle lagen uit de onderhoudswereld samenkomen. Rotterdam is daardoor in 2023 de maintenancehoofdstad van Europa. Ga voor meer informatie naar www.euromaintenance.net