The maintenance challenge

Standopties en andere deelnamemogelijkheden

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren op Maintenance NEXT 2019. Zo kunt u met een stand op de beurs staan, maar ook een stamtafel boeken in het Bruine Café of inhoudelijk bijdragen aan het programma. Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat het beste bij uw organisatie past! Dat kan via telefoonnummer 010 - 293 32 61 of stuur een e-mail naar info@maintenancenext.nl.

DeelnameformulierNeem contact op 

Standopties

U kunt uiteraard zelf uw stand bouwen, maar wij kunnen er ook één voor u verzorgen. U kunt kiezen uit Pakket Basic, Pakket Luxe of Pakket Exclusive. 
 

Standoppervlakte (vanaf 12 m2)

U neemt alleen vierkante meters af en verzorgt zelf de standbouw en vloerbedekking.
Prijs: € 195,00 per m2
 

Standoppervlakte + Pakket Basic (vanaf 12 m2)

Standpakket Basic bestaat uit: tapijt*, zwarte systeemwanden 2,50 m hoog, zwarte frieslijst met witte naamsvermelding**, afsluitbare berging (1 x 1 m), meubilairpakket Basic (1 statafel, 4 barkrukken, 1 afsluitbare balie), LED-spotverlichting, elektriciteitsaansluiting en -verbuik tot 3 kWh incl. wandcontactdoos.
Prijs: € 280,00 per m2
 

Standoppervlakte + Pakket Luxe (vanaf 20 m2)

De standbouw bestaat uit: tapijt (antraciet), witte systeemwanden 2,75 m hoog, houtbouwpaneel in kleur naar keuze* (standaard blauw) met naamsvermelding**, eyecatcher van 3,00 x 3,00 m inclusief een full colour print in uw opmaak, afsluitbare berging (3 x 1 m) met schappen en garderobehaken, meubilairpakket Luxe (1 statafel, 4 barkrukken, 1 luxe afsluitbare balie, 1 koelkast), LED-spotverlichting en pendelverlichting, elektriciteitsaansluiting en - verbuik tot 3 kWh incl. wandcontactdoos.
Prijs: € 320,00 per m2

 

Standoppervlakte + Pakket Exclusive (vanaf 50m2)

 

 

Deze standbouw bestaat uit: Tapijt in kleur naar keuze (standaard antraciet), Houten displaywanden met naamsvermelding** 2,75m hoog in kleur naar keuze* (standaard wit), Afsluitbare berging (2,50x1m) met schappen en vuilnisbak, Full colour print van 2,50x2,75m op achterwand, Dubbelzijdige full colour print van 2,40x0,94m op eyecatcher, Eyecatcher van kolommen 4m hoog in kleur naar keuze* (standaard wit) met verticale panelen en panelenplafond in kleur naar keuze* (standaard houtprint), Meubilairpakket (bar, 4 krukken, 2 fauteuils, 2 lage tafels, koelkast), 1 spot per 4m², 1 wandcontactdoos incl. elektra-aansluiting en -verbruik tot 3kWh
Prijs: € 395,00 per m²
 

De standimpressie voor het Pakket Exclusive is weergegeven in één kleur, maar op het deelnameformulier kunt u een kleur naar keuze aangeven. *Kleur/accentkleur keuze: antraciet, lichtgrijs, rood, blauw, groen. Bekijk de kleurimpressies van de standbouw.
 

Deelnemen als exposant

Stamtafel in het Bruine Café

Midden op de beursvloer stond een Bruin Café dat fungeerde als de stamkroeg van de vakbeurs. Het is dé ontmoetingsplek voor een gezellig praatje, een informatief gesprek of een lunch. Voor exposanten met een stand die groter is dan 50 vierkante meter was er de mogelijkheid een eigen stamtafel in het Bruine Café te reserveren. 

Programma organiseren

Wilt u een bijdrage leveren aan het programma van Maintenance NEXT 2021? Neem dan contact op met het projectteam.

Copyright © 2019 Rotterdam Ahoy All rights reserved.