Algemeen06 Februari 2020

Adviescomité Maintenance NEXT uitgebreid met twee nieuwe leden

Jan Stoker van Hogeschool Utrecht en Niels Meerdink van Stork zijn toegetreden tot het adviescomité. Beide heren zijn ervaren professionals, die met hun kennis en ervaring een waardevolle toevoeging zijn.

Jan Stoker over zijn toetreding: "Ik zie mijn deelname aan het adviescomité van Maintenance NEXT als een belangrijk instrument om educatie en persoonsafhankelijke certificering van Maintenance & Asset Management onder het voetlicht te brengen tegen de achtergrond van technologische ontwikkelingen die IR4.0 met zich meebrengt.”
  
Niels Meerdink licht vanuit zijn werkgever toe: "Stork ziet het adviescomité als een belangrijk kompas voor de beurs. We willen onze ervaringen met onderhoud en turnarounds delen en vanuit deze achtergrond de tendensen, evoluties en uitdagingen waar zowel contractors als eindgebruikers voor komen te staan, onder de aandacht brengen. We vinden het belangrijk via deze weg een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en promotie van onderhoud in de industrie.”

 Maintenance NEXT heet Jan en Niels van harte welkom!