Algemeen11 April 2019

Brand Energy and Infrastructure Services wint Maintenance NEXT Marketing Award

Brand Energy and Infrastructure Services heeft voor de tweede opeenvolgende keer de Maintenance NEXT Marketing Award gewonnen. De prijs werd op de laatste beursdag uitgereikt aan Brand’s marketing and communications manager Gerald Hofs door Pieter Bas Dujardin, Exhibition Manager van Rotterdam Ahoy.

Een trotse Hofs laat weten dat zijn team flink veel moeite steekt in het uitnodigen van relaties. "We volgen een strikt draaiboek, sturen uitnodigingen mee met ons bedrijfsmagazine, zetten social media in en sturen erg op last minute bezoekers. En we organiseren natuurlijk altijd van alles op de stand. Bovendien krijgen we ieder jaar veel ondersteuning van Ahoy.”

De Marketing Award is de prijs voor de exposant die de meeste bezoekers voor de vakbeurs naar de beurs weet te trekken. Dat wordt gemeten aan de hand van de unieke N200-codes. Naast de eer won Brand maar liefst 10 vierkante meter vloeroppervlakte op Maintenance NEXT 2021. Doel van de actie is het aantal bezoekers te verhogen en daarmee de return on investment voor alle exposanten. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat exposanten die hun relaties actief benaderen om Maintenance NEXT te bezoeken, betere beursresultaten behalen. Ze ontvangen meer en kwalitatief betere bezoekers op hun stand.