Algemeen14 Oktober 2021
De eerste kennistheater sessie is bekend!

Benieuwd wat er te beleven is naast het netwerken tijdens Maintenance NEXT 2022? Op de beursvloer staat dit jaar het kennistheater, waar verschillende sprekers een inhoudelijke presentatie of workshop geven. De eerste kennistheater sessie is bekend: Val Hillebrand van Sigga Technologies zal meer vertellen over hoe je succesvol kunt zijn in de digitale transformatie binnen de maintenance sector.

In de kennistheater sessie van Sigga ontdek je hoe best-in-class bedrijven prioriteiten in hun onderhoudsactiviteiten aanpakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verlagen van de kosten, het verlagen van resource consumption en het vergroten van hun flexibiliteit om te reageren op veranderingen in de bedrijfsbehoeften. Geef jij prioriteit aan de juiste strategieën?

Spreker Val Hillebrand is Senior Director voor de EMEA regio bij Sigga Workforce Technologies. Sigga is een internationaal softwarebedrijf dat zich richt op het leveren van mobiele en innovatieve applicaties die de workflow optimaliseren, de workflows stroomlijnen en realtime data genereren om de productiviteit te verhogen. Hillebrand heeft veel ervaring opgebouwd in Maintenance en Asset Management, gecombineerd met zijn uitgebreide kennis in software en SAP. Hij werkte voor bedrijven zoals Viziya, PrometheusGroup en Redwood Software.

Ook de kans pakken om kennis te delen met de industrie? Bekijk snel de opties.