Algemeen18 Mei 2018

Geslaagde eerste netwerkbijeenkomst

De toonaangevende Rotterdamse vakbeurs op het gebied van industrieel onderhoud, Maintenance NEXT, is meer dan alleen een vakbeurs. Het is ook een netwerkplatform om kennis en innovaties binnen de sector te delen, zodat opdrachtgevers, contractors en toeleveranciers van elkaar kunnen leren.

Donderdag 17 mei vond de eerste geslaagde netwerkbijeenkomst plaats in Restaurant De Punt. Een goede eerste kennismaking voor iedereen, met een korte presentatie over Maintenance NEXT 2019. De volgende netwerkbijeenkomst staat gepland op woensdag 6 juni. Maintenance NEXT organiseert op die dag samen met netwerkpartner en wereldwijd opererende technologieleverancier SKF een informatieve middag over de drie hoofdthema’s van Maintenance NEXT 2019: ageing assets, smart industry en people.

Niet alleen is er de mogelijkheid voor een rondleiding door het Research en Development Centre, het wereldwijde onderzoeks- en kenniscentrum van SKF, later op de middag delen twee interessante sprekers hun kennis. Zo zal Rob Bouwmeester, application engineer bij SKF, aan de hand van een best practice de drie thema’s aan elkaar verbinden. Marcel van Nielage is Business Manager Asset Management en Como Contracts en hij presenteert de customer case die nagenoeg alle aspecten bevat van machineonderhoud.

Tijdens de informatieve sessie staan netwerken en kennis delen centraal. Ook kennis moet immers onderhouden worden. De rondleiding start om 14.00u, de eerste presentatie begint om 16.00u. Vanaf 17.30u is er een goed verzorgde borrel.

Zien we u woensdag 6 juni? Laat het ons weten door u aan te melden via: info@maintenancenext.nl, vermeld hierbij of u wilt deelnemen aan de rondleiding.