Nog 49 dagen
The maintenance challenge

Meerdaags congres tijdens Maintenance NEXT

15 juni 2018
Meerdaags congres tijdens Maintenance NEXT

We zijn trots te kunnen melden dat er tijdens onze tweejaarlijkse vakbeurs ook een sterk inhoudelijk congres in Rotterdam Ahoy plaatsvindt. Maintenance NEXT en Euroforum hebben daartoe de handen ineengeslagen. De samenwerkingsovereenkomst houdt in dat opleidings- en trainingsbureau en congresorganisator Euroforum, in nauwe samenwerking met dochterondernemingen Nederlands Instituut voor de Bouw (NIB) en Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) tegelijk met de vakbeurs Maintenance NEXT een meerdaags congres met excursies organiseert waar toonaangevende sprekers uit de (petrochemische) industrie acte de presence zullen geven.

Pieter Bas Dujardin, exhibition manager bij Rotterdam Ahoy, is content met de samenwerking: "Maintenance NEXT wil uitdrukkelijk een kennisplatform zijn voor de hele branche. Door tegelijk met onze drukbezochte vakbeurs een congres te organiseren geven we nog meer invulling en inhoud aan dat streven. Euroforum is met zijn dochterbedrijven de ideale strategische partner. Niet in de laatste plaats vanwege zijn grote kennis van onze doelgroepen.”

Ook Frank van Summeren, business leader bij Euroforum, kijkt uit naar de drie dagen in april. "Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking en onze gezamenlijke inspanning een positieve invloed heeft op het welslagen van zowel vakbeurs als congres. Netwerken en kennis delen staan meer dan ooit centraal. Samen bieden we meerwaarde voor de bezoekers, standhouders en alle partners van Maintenance NEXT. Niemand die iets in industrieel onderhoud doet kan in april 2019 nog om Ahoy heen.”Copyright © 2019 Rotterdam Ahoy All rights reserved.