Algemeen09 November 2021
Nieuw kennistheater sessie is bekend!

Benieuwd wat er te beleven is naast het netwerken tijdens Maintenance NEXT 2022? Op de beursvloer staat dit jaar het kennistheater, waar verschillende sprekers een inhoudelijke presentatie of workshop geven. Het nieuwe Kennistheater is bekend: Jeffrey Schoordijk van Facta. Jeffrey vertelt ons alles over transities in de dynamische wereld van onderhoud - Verleden, heden en toekomst van het maintenance ecosysteem. 

De wereld van onderhoud verandert snel. Hoe ziet de toekomst eruit en welke transities hebben we al doorgemaakt? Hoe kunnen we machineparken efficiënter en duurzamer onderhouden? En hoe detecteren we grootverbruikers, reduceren we de uitstoot en vergroten we de asset reliability? Jeffrey Schoordijk, directeur bij Facta, neemt ons mee in de dynamische wereld van onderhoud. Hij deelt zijn visie over de branche en laat zien welke technieken al breed inzetbaar zijn. In een ecosysteem dat zó snel verandert is niets doen eigenlijk geen optie meer. Jeffrey vertelt over mogelijkheden voor ieder bedrijf, van groot tot klein. 

Als rebelse puber onderaan de ladder begonnen bij de Koninklijke Marine. Doorgegroeid naar onderofficier en warm geworden voor de techniek, in het bijzonder trillingsmetingen. In 2012 de overstap gemaakt naar Facta waar hij inmiddels regiodirecteur is. Met Jeffrey in de directie is Facta veranderd van een reparatiebedrijf naar het grootste onderhoud- en servicebedrijf van Nederland. Jeffrey is niet vaak achter zijn bureau te vinden. Het veld in, naar de klant toe, is wat hij het liefste doet. Hier hoort hij wat er speelt in de markt en waar de grootste uitdagingen liggen. Uitdagingen die hij niet uit de weg gaat. 

Ook de kans pakken om kennis te delen met de industrie? Bekijk snel de opties.