Netwerkplatform22 Juni 2018

Maintenance NEXT partner iPXL: innovatie paviljoen XL in Onderzeebootloods

Kennis- en innovatieplatform iTanks organiseert op 20 september 2018 het innovatiepaviljoen XL (iPXL). Dit ééndaagse innovatiefestival vindt plaats in de Rotterdamse Onderzeebootloods op het Rotterdamse RDM terrein. Er komen ruim 2.000 bezoekers vanuit de havengerelateerde- en industriële netwerken van iTanks en Maintenance NEXT. Dit zijn bedrijven uit de industrie (asset owners, mkb-ers, start-ups, en kennisinstituten) met interesse in innovatie.

Het Innovatie Paviljoen XL is hét platform om op de hoogte te blijven van alle havengerelateerde en industriële ontwikkelingen. Een bezoek aan iPXL is interessant voor iedereen die professioneel betrokken is bij constructie, bouw, onderhoud, aanschaf, vervanging, uitbreiding, renovatie of reparatie van assets en op zoek is naar oplossingen en technologische innovaties.

 

Uw bedrijf aanmelden?
Het is nog mogelijk om uw bedrijf, innovatie, start-up of uitvinding op het festival te presenteren. Aanmelden kan hier. Relaties van Maintenance NEXT kunnen net als iTanks partners gebruik maken van een voordelig tarief. Meer weten? Mail naar info@maintenancenext.nl

Wij zien u graag op iPXL!
Breng in ieder geval een bezoek aan iPXL, het is de perfecte plek om uw netwerk uit te breiden en geinspireerd te worden door verschillende innovaties. Op de Maintenance NEXT stand bent u uiteraard van harte welkom voor een hapje en een drankje. Meld u hier aan als bezoeker.