Nog 78 dagen
The maintenance challenge

Congres

Tijdens Maintenance NEXT wordt op dinsdag  9 april 2019 het Smart & Safe Maintenance congres georganiseerd en woensdag 10 april vindt het congres Beheer en Onderhoud van Infrastructuur plaats in Rotterdam Ahoy. Beide events worden een sterk inhoudelijk evenement waarbij kennisoverdracht en netwerken centraal staat gericht op het hogere segment.

Congres Smart & Safe Maintenance | 9 april 2019

Industry 4.0 zoals Internet of things (IoT), Artificial Intelligence (AI), Data Science en robotisering zorgen ervoor dat de industrie slimmer kan produceren en veiliger wordt.
Maar hoe kunt u deze slimme technieken inzetten om uw bedrijf daadwerkelijk veiliger te maken? Tijdens dit congres ligt de focus op het slimmer, veiliger en duurzamer werken binnen de industriële sector.
Meer informatie

Congres Beheer & onderhoud | 10 april 2019

Uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en ingenieursbureaus met expertise op het gebied van beheer en onderhoud werkzaam in de sectoren rail, grond-, weg- en waterbouw. Hoe speelt data een rol bij de grote vervangingsopgave in de infrastructuur? Daarbij komt ook data driven asset management aan bod met voorbeelden van binnen en buiten de sector!
Meer informatie
 

Partner van het congres worden?
Partners van het congres kunnen het event gebruiken als platform om bepaalde (marketing) doelstellingen te verwezenlijken, denk aan het leveren van inhoudelijke bijdrage in de vorm van een plenaire, ronde tafel of expert sessie.

Bekijk de samenwerkingsmogelijkheden

 

Copyright © 2019 Rotterdam Ahoy All rights reserved.