Nog 145 dagen
The maintenance challenge

Congres

Tijdens Maintenance NEXT wordt op dinsdag  9 april 2019 het Smart & Safe Maintenance congres georganiseerd en woensdag 10 april vindt het congres Beheer en Onderhoud van Infrastructuur plaats in Rotterdam Ahoy. Beide events worden een sterk inhoudelijk evenement waarbij kennisoverdracht en netwerken centraal staat gericht op het hogere segment.

Congres Smart & Safe Maintenance
Het congres Smart & Safe Maintenance wordt voor de eerste keer georganiseerd en daar verwachten wij zo’n 130 deelnemers. Het hoofdthema van deze dag is: slimmer en veiliger werken binnen de industriële sector.

Congres Beheer en Onderhoud van Infrastructuur
Het Beheer en Onderhoud van Infrastructuur congres wordt voor de dertiende keer georganiseerd en daar verwachten wij 150 deelnemers. Dit is hét jaarlijkse trefpunt voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en ingenieursbureaus met expertise op het gebied van beheer en onderhoud werkzaam in de sectoren rail, grond-, weg- en waterbouw. Tijdens deze dag gaat het vooral over asset management in de infra sector.

Partner van het congres worden?
Partners van het congres kunnen het event gebruiken als platform om bepaalde (marketing) doelstellingen te verwezenlijken, denk aan het leveren van inhoudelijke bijdrage in de vorm van een plenaire, ronde tafel of expert sessie.

Bekijk de samenwerkingsmogelijkheden

 

Copyright © 2018 Rotterdam Ahoy All rights reserved.