Nog 119 dagen
The maintenance challenge

De vakbeurs

Iedereen die er toe doet in de wereld van industrieel onderhoud is op 9, 10 en 11 april 2019 te vinden in Rotterdam Ahoy. Een paar duizend onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners vinden dan de weg naar de de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: Maintenance NEXT.

Op de beursvloer doen ze nieuwe kennis en expertise op en laten ze zich onderdompelen  in de nieuwste technieken, innovaties, technische oplossingen en hightech producten die de ruim 300 exposanten op de beurs laten zien. Maintenance NEXT toont drie dagen lang het beste wat de onderhoudssector in de industrie te bieden heeft.

Bekijk de plattegrondBekijk de standopties

Bruin Café

Midden op de beursvloer staat een Bruin Café dat zal fungeren als de stamkroeg van de vakbeurs. Het is dé ontmoetingsplek voor een gezellig praatje, een informatief gesprek of een lunch. Voor exposanten met een stand die groter is dan 50 vierkante meter is er de mogelijkheid een eigen stamtafel in het Bruine Café te reserveren. Daar kunt u onder het genot van een drankje en een bitterbal wat informelere gesprekken voeren.  Op  woensdagavond is het Bruine Café uiteraard ook open voor een borrel.

Reserveer uw stamtafel

Programma

Hoewel er nog hard gewerkt wordt aan de definitieve invulling is al wel bekend dat er op de beursvloer een fors theater is waar lezingen, keynote-speeches, pitches en paneldiscussies gegeven worden. Daarnaast worden er op de beursvloer rondetafelsessies georganiseerd. Hier kunt u mee discusseren over een vraagstuk, uw vragen stellen aan een expert uit de industrie of zelf een onderwerp adresseren. Als exposant kunt u onderdeel worden van het programma. Hoe?

Bekijk de mogelijkheden

Copyright © 2018 Rotterdam Ahoy All rights reserved.