The maintenance challenge

Het Netwerkplatform


De toonaangevende Rotterdamse vakbeurs op het gebied van industrieel onderhoud, Maintenance NEXT, is meer dan alleen een  vakbeurs. Het wil uitdrukkelijk ook fungeren als een netwerkplatform om kennis en innovaties binnen de sector te delen. Zodat opdrachtgevers, contractors en toeleveranciers van elkaar kunnen leren.

Maintenance NEXT organiseert daarom verschillende netwerkbijeenkomsten waarin professionals werkzaam in het industrieel onderhoud elkaar ontmoeten. De bijeenkomsten staan in het teken van kennis delen en netwerken. Op verschillende locaties komen we bijeen. Netwerkbijeenkomsten 2018

Donderdag 22 november om 15:30 bij Stork in de Botlek Rotterdam.
Op donderdag 22 november vond de derde netwerkbijeenkomst vanuit Maintenance NEXT in samenwerking met Stork plaats. Deze stond in het teken van Innovatie in de Turnarounds, waarin de praktijkcase TAQA uitvoerig werd behandeld. Daarnaast kregen de genodigden de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door Stork en Eqin.

Donderdag 20 september tijdens Het iTanks Innovatie Paviljoen XL in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam
Voor de tweede keer organiseert Maintenance NEXT in samenwerking met iTanks, het iTanks Innovatie Paviljoen XL (iPXL). Het eendaagse innovatiefestival inclusief pop-up plein vindt plaats op 20 september in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Ook hier staat netwerken en kennis delen centraal. Zien we u daar? Lees hier meer over het event en meldt u direct aan.

Woensdag 6 juni om 15:30 bij SKF in Nieuwegein
Ook de tweede netwerkbijeenkomst die Maintenance NEXT samen met netwerkpartner en wereldwijd opererende technologieleverancier SKF organiseerde werd goed bezocht. Maar liefst 35 opdrachtgevers, contractors en  leveranciers waren naar Nieuwegein afgereisd om met elkaar te discussiëren over de drie hoofdthema’s van Maintenance NEXT. Thema’s die tegelijkertijd de belangrijkste challenge vormen voor industrieel onderhoud in de komende tijd: Ageing Assets, People en Smart Industry. Lees hier het volledige verslag van de bijeenkomst.

Donderdag 17 mei om 16:00 bij Restaurant De Punt
De eerste geslaagde netwerkbijeenkomst vond plaats op donderdag 17 mei in Restaurant De Punt. Een goede eerste kennismaking voor iedereen, met een korte presentatie over Maintenance NEXT 2019. 


 

 

Copyright © 2019 Rotterdam Ahoy All rights reserved.