Praktische informatie

Om uw bezoek aan Maintenance NEXT voor te bereiden vindt u hieronder wat praktische informatie.
 

Beursdagen Maintenance NEXT 2025

Dinsdag 8 april 2025
Woensdag 9 april 2025
Donderdag 10 april 2025

 

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Plan uw route

 

Parkeren en openbaar vervoer

Ahoy bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl.
Houd er rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in de Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koopt u eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vindt u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

 

Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 parkeerplaatsen. Om verzekerd te zijn van een parkeerplaats op de beursdagen, is het mogelijk om een parkeerkaart vooraf te kopen. Deze verzekerde parkeerplaats naast Ahoy kost €19,-. Het vooraf kopen van een ticket voor algemeen parkeren is niet nodig.  Bovendien zal de slagboom automatisch opengaan als je een parkeerplaats geboekt hebt en deze aan het eind verlaat. Op de dag van de beurs, is de verzekerde parkeerplaats geldig van 05:00 tot 05:00 de volgende dag. Let op: Is de parkeerplaats vol? Laat je ticket zien aan de verkeersleider en krijg toegang. 
Als de parkeerplaats vol is en je hebt geen plek gereserveerd, dan is het mogelijk om te parkeren bij Q-Park Zuidplein of een andere parkeergarage dichtbij.