Over Maintenance NEXT

De vakbeurs

Iedereen die er toe doet in de wereld van industrieel onderhoud was tijdens Maintenance NEXT te vinden in Rotterdam Ahoy. Duizenden onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners vonden de weg naar de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: Maintenance NEXT.
 

Op de beursvloer konden professionals nieuwe kennis en expertise opdoen en zich laten onderdompelen in de nieuwste technieken, innovaties, technische oplossingen en hightech producten die de vele exposanten op de beurs lieten zien. Maintenance NEXT toonde drie dagen lang het beste wat de onderhoudssector in de industrie te bieden heeft.

 

Bekijk het adviescomité

 

Netwerkplatform 

De toonaangevende Rotterdamse vakbeurs op het gebied van industrieel onderhoud, Maintenance NEXT, is meer dan alleen een vakbeurs. Het wil uitdrukkelijk ook fungeren als een netwerkplatform om kennis en innovaties binnen de sector te delen. Zodat opdrachtgevers, contractors en toeleveranciers van elkaar kunnen leren.

 

Maintenance NEXT organiseerde daarom verschillende netwerkbijeenkomsten waarin professionals werkzaam in het industrieel onderhoud elkaar konden ontmoeten. De bijeenkomsten stonden in het teken van kennis delen en netwerken.