Algemeen29 Februari 2024

Europoort Kringen is de nieuwe premium mediapartner van Maintenance NEXT

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Europoort Kringen de premium mediapartner zal zijn van Maintenance NEXT voor de komende drie edities. Als toonaangevend platform voor de industrie zijn we vastbesloten om innovatie en vooruitgang binnen de onderhoudssector te bevorderen. De samenwerking met Europoort Kringen sluit naadloos aan bij die ambitie.

 

Van 8 tot en met 10 april 2025 vindt de twintigste editie van Maintenance NEXT plaats in Rotterdam Ahoy. Pieter Bas Dujardin, Manager Exhibitions Rotterdam Ahoy, is ervan overtuigd dat de samenwerking met Europoort Kringen een succes zal worden: "Door onze krachten te bundelen, zullen we onze gecombineerde expertise en bereik inzetten bij het bereiken van een nog breder publiek en het stimuleren van betrokkenheid binnen de sector. We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan de jubileum editie en uiteraard om deze te bezoeken.”

 

"Maintenance NEXT is hét evenement voor de Nederlandse onderhoudssector. We kijken ernaar uit om onze krachten met dit toonaangevende event te bundelen, wat Europoort Kringen in staat stelt zowel haar lezers als partners meerwaarde te bieden", verklaart Remco Rooij uitgever van Europoort Producties.

 

"We zijn er trots op om drie beursedities premium mediapartner te zijn van Maintenance NEXT. Dankzij deze samenwerking met Maintenance NEXT kan Europoort Kringen haar lezers nog beter informeren over de laatste trends op het gebied van onderhoud”, aldus hoofdredacteur Jiri Hartog van Europoort Kringen.