Netwerkplatform29 Maart 2023

7 tips om uw deelname optimaal bekend te maken

7 tips om uw deelname optimaal bekend te maken

Het communiceren van uw deelname aan de beurs naar uw netwerk is één van de belangrijkste dingen om te doen voor een succesvolle deelname. Op deze manier zorgen we samen voor een beurs vol met kwalitatieve bezoekers.

 

1. Persoonlijke uitnodiging doorsturen

Op 13 maart heeft u van ons een uitnodiging ontvangen, die u kunt doorsturen naar uw relaties. U kunt de tekst en titel zelf wijzigen alvorens de uitnodiging door te sturen. ​​​​​​​

 

2. Persoonlijke banner inzetten

In februari heeft u een email gehad met de onderwerpregel: "Promoot uw deelname aan Maintenance NEXT in uw netwerk!" In deze email vindt u de link naar uw persoonlijke banners met daarop uw bedrijfsnaam, logo en stand nummer. Deze kunt u delen op uw sociale media kanalen.

 

3. Stuur een nieuwsbrief

Het is natuurlijk van belang dat uw doelgroep weet dat u op de beurs staat. Nieuwsbrieven zijn hiervoor een effectieve manier om te communiceren. Nodig in dit bericht uw relaties uit voor een bezoek aan Maintenance NEXT 2023 en een ontmoeting op uw stand. 

 

4. Accountmanagers hun relaties en prospects laten aanschrijven

Naast nieuwe klanten, wilt u natuurlijk ook bestaande relaties uitnodigen. Persoonlijke uitnodigingen werken dan ook het best. Uw accountmanager kan belangrijke relaties bellen om hen persoonlijk uit te nodigen voor een bezoek aan uw stand. 

 

5. Maak gebruik van sociale media

Zoals we in punt 2 hierboven al hebben genoemd, gebruik de banners op uw eigen sociale media kanalen en vermeld Maintenance NEXT 2023 in de post. Wat ook goed werkt, is het taggen van mensen die bijvoorbeeld aanwezig zullen zijn op de beurs van uw bedrijf. Op deze manier zal het bericht een hogere zichtbaarheid krijgen op LinkedIn en Facebook en zullen er ook meer mensen op de hoogte zijn van uw deelname.

 

6. Aankondiging van uw deelname op uw website

Niet alleen is sociale media belangrijk, ook is het van belang om uw website te gebruiken als communicatiemiddel voor het bekendmaken van uw deelname aan de beurs. Zo kunt u een uitnodiging voor het bezoeken van Maintenance NEXT 2023 plaatsen op uw website, maar ook kunt u een blog schrijven over wat er te zien is op uw stand en kunt u Maintenance NEXT meenemen in uw evenementenagenda op de website. 

 

7. Promotiematerialen gebruiken in verschillende uitingen

Gebruik de gepersonaliseerde banners en logo's in alle uitingen die u gepland heeft om te plaatsen, zowel in print als digitaal. Plaats bijvoorbeeld een banner op uw website, in uw e-mailhandtekening en in digitale nieuwsbrieven. Op deze manier wordt iemand er meerdere malen aan herinnerd dat u deelneemt aan de beurs.