Over Maintenance NEXT 2021

De vakbeurs

Iedereen die er toe doet in de wereld van industrieel onderhoud is tijdens Maintenance NEXT te vinden in Rotterdam Ahoy. Circa 11.000 onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners vinden dan de weg naar de de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: Maintenance NEXT.
 

Op de beursvloer kunnen professionals nieuwe kennis en expertise opdoen en laten onderdompelen in de nieuwste technieken, innovaties, technische oplossingen en hightech producten die de ruim 250 exposanten op de beurs laten zien. Maintenance NEXT toont drie dagen lang het beste wat de onderhoudssector in de industrie te bieden heeft.
 

Netwerkplatform 

De toonaangevende Rotterdamse vakbeurs op het gebied van industrieel onderhoud, Maintenance NEXT, is meer dan alleen een vakbeurs. Het wil uitdrukkelijk ook fungeren als een netwerkplatform om kennis en innovaties binnen de sector te delen. Zodat opdrachtgevers, contractors en toeleveranciers van elkaar kunnen leren.

 

Maintenance NEXT organiseert daarom verschillende netwerkbijeenkomsten waarin professionals werkzaam in het industrieel onderhoud elkaar ontmoeten. De bijeenkomsten staan in het teken van kennis delen en netwerken. Op verschillende locaties komen we bijeen. 

 

Euromaintenance 2021

Voor het eerst in hun lange geschiedenis hebben Maintenance NEXT en EuroMaintenance de agenda’s gelijk getrokken om op 29, 30 en 31 maart 2021 samen het grootste maintenance event van Europa te organiseren. De opening van het state of the art Rotterdam Ahoy Convention Centre is de ideale aanleiding om de handen ineen te slaan. Meer informatie