Meeting More Maintenance Minds

Op 8 en 9 april 2025 zal Maintenance NEXT het congres "Meeting More Maintenance Minds" organiseren in het gloednieuwe, state-of-the-art Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC).

 

Dit congres biedt een uniek platform waar bezoekers uit de top van de procesindustrie elkaar kunnen ontmoeten en kunnen leren van best practices uit diverse sectoren: infrastructuur, maritiem, (duurzame) energie en maakindustrie. Tijdens de plenaire sessies zullen vooraanstaande sprekers uit verschillende sectoren in gesprek gaan met vertegenwoordigers uit de procesindustrie om optimale kennisdeling tussen sectoren te bevorderen.

 

Door dit hoogwaardige congres tegelijkertijd te laten plaatsvinden met Maintenance NEXT, profiteren deelnemers en exposanten van eindeloze mogelijkheden om synergiën tussen industrieën te verkennen, inzichten uit te wisselen en toegang te krijgen tot een breder scala aan oplossingen en expertise. Deze geïntegreerde aanpak bevordert diepere samenwerking en innovatie, en stimuleert zo de toekomst van maintenance naar grotere efficiëntie en effectiviteit.

 

 
 
8 april
Ochtend
Plenaire sessie
Break-out sessies*
Middag
Lunch en bezoek beursvloer
Plenaire sessie
Break-out sessies*
Avond
Diner
9 april
Ochtend
Plenaire sessie
Break-out sessies*
Middag
Lunch en bezoek beursvloer
Plenaire sessie
Break-out sessies*
 
Afsluitende borrel op de beursvloer van Maintenance NEXT

*Tijdens elke break-out sessie kunnen deelnemers ervoor kiezen om de beursvloer van Maintenance NEXT te bezoeken.

 

Het congresprogramma wordt in overleg met de programmacommissie o.l.v. prof. Dr. Henk Akkermans, voorzitter World Class Maintenance, samengesteld. De presentaties zullen voornamelijk in het Engels worden verzorgd.

 

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het congres? Laat u gegevens achter en we nemen contact met u op.

 

Partners
  • World Class Maintenance
  • VOMI