Algemeen05 Juli 2021

Succesvol Deltavisie congres in Ahoy

Op 17 juni mocht een selecte groep fysiek aanwezig zijn bij het Deltavisie congres in het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre. Naast een interessant kennisprogramma werd Yolande Verbeek ook als Plant Manager of the Year verkozen.

Wim Raaijen, Founder en Hoofdredacteur van Industrielinqs: "Het was geweldig dat we tijdens ons jaarcongres Deltavisie weer vijftig deelnemers mochten ontvangen, naast een paar honderd kijkers online. En ook bijzonder om het hele - splinternieuwe - conferentiecentrum van Rotterdam Ahoy voor ons alleen te hebben, met alle gemakken van een moderne locatie. Want techniek wordt steeds belangrijker. Vanaf de eerste lockdown is streamen niet meer weg te denken en dat zal ook zo blijven. Misschien gaan we voor online wel terug van regisseren naar registreren, maar uitzenden is here to stay. Fysiek voor inhoud en netwerk, online voor inhoud en bereik. En de laatste 1,5 jaar hebben we nog meer geleerd hoe we strakke shows voor de insdustrie en energiesector in elkaar kunnen zetten. Zoals Deltavisie 2021 rond het thema Smart en wederom een spannende verkiezing van de Plant Manager of the Year. We voelden ons als pinken voor het eerst in het voorjaar in de wei."

Uiteraard was ook het team van Maintenance NEXT aanwezig, en wat was het mooi om de maintenance markt weer (in kleine getalen) bij elkaar te zien komen. Ontmoeten we u ook in januari 2022 op de beursvloer?