Algemeen22 November 2019

Nieuwe website startsein grootste maintenance-event van Europa

Met de lancering van een nieuwe website hebben de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), de EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies) en Rotterdam Ahoy als organisator van Maintenance NEXT, het belangrijkste platform voor industrieel onderhoud in de Benelux, de officiële aftrap gegeven van EuroMaintenanceNEXT 2021. Dat moet het grootste maintenance platform van Europa worden.   

Van 29 tot en met 31 maart 2021 trekken vakbeurs Maintenance NEXT en Europa’s grootste maintenance-congres EuroMaintenance samen op om duizenden onderhoudsprofessionals van over de hele wereld  te verwelkomen in het dan net geopende Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC). Die zullen ogen en oren tekort komen tijdens de vakbeurs met meer dan 300 exposanten, inhoudelijke lezingen, workshops, demonstraties, en bedrijfsbezoeken door de hele Botlek.

Tijdens het grootste maintenance evenement van Europa ligt de nadruk op luisteren, doen, zien en laten zien ofwel Hearing, Doing, Seeing & Showing. Bezoekers kunnen luisteren naar keynote speeches van 30 internationaal vermaarde deskundigen die kennis van onschatbare waarde met hun publiek gaan delen. Daarnaast worden er 30 bijzondere workshops georganiseerd waaraan professionals van over de hele wereld actief kunnen meedoen. Bezoekers kunnen zich verder inschrijven voor een 30-tal excursies naar een keur aan bedrijven in de Botlek om zo met eigen ogen te zien hoe anderen onderhoudsvraagstukken benaderen. Meer dan 300 nationale en internationale exposanten laten de belangrijkste innovaties op het gebied van industrieel onderhoud zien tijdens de vakbeurs die iedere twee jaar door meer dan 11.000 bezoekers wordt bezocht.

EuroMaintenanceNEXT is een unieke samenwerking tussen NVDO, ENFMS en Rotterdam Ahoy. Het totale evenement omvat de 25ste editie van het congres EuroMaintenance, georganiseerd door NVDO en ENFMS en daarnaast de 19e editie van vakbeurs Maintenance NEXT, georganiseerd door Rotterdam Ahoy.  EuroMaintenanceNEXT wordt daarmee het belangrijkste internationale platform voor onderhoudsprofessionals.